..

Контакт информации

Почитувани пациенти, ви благодариме што нè посетивте.
Доколку ви требаат дополнителни информации или имате прашања поврзани со услугите кои ги нудиме, јавете нѝ се или исптатете нѝ порака.

 

Телефон
 +38934550408 | +38970839410
 +306985723139
Работно време:
Пон-Пет: 09-20, Сабота: 09-14

Испратете Порака

Copyright © Elkom Group 2023. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search